Produkcia potravín kladie vysoke nároky na hygienu a zdravotnú nezávadnosť prostredia, v ktorom vznikajú. Naše dezinfekčné riešenia nájdu uplatnenie v konzervárenskom priemysle, mäsospracujúcich prevádzkach, mlynoch, pekárňach a cestovinárňach, v cukrárenskej výrobe, tukovom priemysle, zariadeniach na spracovanie rýb, vinárstvach, pivovaroch, páleniciach, plničkách nápojov a minerálnych vôd, mliekárenskom priemysle, a pod. Účinne ošetria povrchy vo výrobných i nevýrobných priestoroch, vzduchotechniku, vodovodné sústavy, sklady či chladiarne.

Blog – Chutne, no hlavne zdravo a bezpečne

Táto stránka používa cookies, aby Vám poskytla lepšiu úroveň služieb. Prehľadávaním webových stránok Sanosil súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií o tom, ako používame cookies nájdete tu.