Dezinfekcia v poľnohospodárskej a potravinárskej výrobe

Biocídna ochrana úrody po zbere a pred uskladnením zvyšuje efektivitu poľnohospodárskej, zeleninárskej a ovocinárskej výroby. Až 39 % plodín podliehajúcej rýchlej skaze, napr. paradajky, marhule alebo hrušky, sa zničí skôr, ako sa dostanú k spotrebiteľovi. Najväčšie straty spôsobujú hniloba alebo plesne. Produkty Sanosil určené pre túto oblasť nemajú vplyv na chuť a vôňu plodín či vody, ktorou sú umývané. Spĺňajú prísne domáce i medzinárodné štandardy a pre konzumentov nepredstavujú žiadne zdravotné riziko. Používajú sa v rastlinnej i živočíšnej produkcii, aj v potravinárskej výrobe.

Blog – Chutne, no hlavne zdravo a bezpečne

Táto stránka používa cookies, aby Vám poskytla lepšiu úroveň služieb. Prehľadávaním webových stránok Sanosil súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií o tom, ako používame cookies nájdete tu.