Privítajte zákazníkov v bezpečnej prevádzke

Segment HORECA konečne ožíva a s ním aj mnohé gastro prevádzky a hotely, ktoré počas dlhého obdobia fungovali v obmedzenom režime alebo boli dlhší čas úplne zatvorené. Takúto prevádzku je však potrebné na návrat zákazníkov pripraviť. Poradíme vám, ako si pomocou dezinfekcie uľahčíte prácu, no zároveň prinesiete do svojho podniku bezpečnosť.

Každý majiteľ gastro prevádzky či iného podniku sa na uvoľnenie opatrení právom teší. Po prvotnom nadšení však zrejme viacerým hneď napadne, ako svoju prevádzku dôkladne pripraviť na návrat zákazníkov. Samotné priestory a pomôcky totiž takisto potrebujú refresh po dlhšom čase nečinnosti. Tu však prichádza na scénu Sanosil a jej dezinfekčné prostriedky na čistenie citlivých povrchov a pomôcok. Ak teda potrebujete dôkladne vyčistiť a vydenzifikovať svoje kávovary, chladničky či čapovacie frézy alebo celé priestory, čítajte ďalej.

Do kuchýň aj jedální

Ak máte skúsenosti s gastro prevádzkou, určite viete, aké náročné je nájsť spoľahlivú dezinfekciu, ktorá je nielen efektívna, ale aj zdravotne nezávadná. Unikátne zloženie prostriedku Sanosil je ako stvorené na využitie na citlivých plochách a priestoroch, akými sú kaviarne, reštaurácie či rôzne gastro prevádzky alebo jedálne.

Využíva aktívne látky peroxid vodíka a striebro, ktoré sa po aplikácii na akýkoľvek povrch premenia na vodu a kyslík, čo znamená, že nie je potrebné dezinfekciu umývať ani zotierať.  Veľkým benefitom je aj to, že dezinfekcia je schválená na kontakt s potravinami, nemení ich vôňu, štruktúru ani chuť a samozrejme je absolútne zdravotne nezávadná. Preto je možné ju využívať aj niekoľkokrát počas dňa na čistenie kontaktných plôch akými sú stoly, tácky či rôzne podnosy, ale aj na čistenie špeciálnych povrchov ako chladničky či mraziarenské boxy. Pomôže vám aj v prípade, že potrebujete prečistiť nástroje ako kávové mlynčeky či mlynčeky na mäso a mnoho ďalších.

Dôležité však je, že rýchlo a efektívne ničí baktérie, vírusy či plesne s dlhotrvajúcim účinkom a bez bakteriálnej rezistencie.

Na čo všetko môžete dezinfekciu Sanosil využiť?

  • kávové mlynčeky, kávovary, všetky kuchynské pomôcky a prístroje
  • pivovarnícke zariadenia a systémy
  • mlynčeky na mäso či zeleninu
  • chladničky či mraziace boxy
  • rôzne kuchynské náradie či jedálenský servis
  • je vhodná na využitie vo firemných a školských jedálňach
  • na akékoľvek povrchy v gastro podnikoch a hoteloch
  • na potrubia a odtoky
  • prepravné autá
  • skladovacie priestory

Dezinfekcia celého priestoru

Sanosil však má aj riešenie na kompletnú dezinfekciu priestoru, ktorú v tomto období ocení každá prevádzka, či už v segmente HORECA alebo akýkoľvek iný komerčný podnik. Vykonáva sa špeciálnymi prístrojmi, ktoré dezinfekciu Sanosil dokážu dostať do každého kúta vášho priestoru, pričom nevynechá žiadnu kontaktnú plochu, ale aj kritické miesta ako kľučky či vypínače. Ide o praktické riešenie, ktoré sa dá využiť v akomkoľvek priestore vzhľadom na to, že využíva rovnako zdravotne nezávadnú dezinfekciu.

Vašu kaviareň, reštauráciu, ale aj hotelové izby či predajne môžete zveriť do rúk špeciálneho prístroja HaloFogger®, ktorý dezinfekciu Sanosil rovnomerne distribuuje do celého priestoru v podobe jemného aerosólu. Účinnosť dezinfekcie dosahuje až 99,9999% čo zároveň predstavuje úroveň sterilizácie. Preto je takáto priestorová dezinfekcia obľúbená nielen v prevádzkach, ale aj v miestnostiach, kde sa bežne stretáva viacero ľudí – napríklad na recepciách, vo vstupných halách, čakárňach či dokonca v ambulanciách. Stále je však maximálne bezpečná nielen pre povrchy, ale aj ľudí či dokonca rastliny. Výhodou tohto systému dezinfekcie je aj to, že si nevyžaduje pozastavenie chodu prevádzku na odvetranie. Takáto dezinfekcia môže dokonca prebehnúť počas bežnej sanitácie a upratovania. Ani citlivé predmety ako elektroniku či rastliny nemusíte odkladať, zakrývať či vynášať.

V závislosti od typu vašej prevádzky si môžete pri priestorovej dezinfekcii vybrať, aký spôsob využitia vám vyhovuje najviac. Sanosil priestorovú dezinfekciu ponúka ako pravidelnú službu na mieru podniku. Vyškolený personál sa tak po dohode postará o všetky technické aj praktické náležitosti dezinfekcie vášho podniku. Po 60 až 90 minútach od dezinfekcie bude váš podnik pripravený na opätovné využívanie, avšak čistejší, bezpečnejší, zbavený vírusov, baktérií a mikroorganizmov.

V prípade, že potrebujete priestorovú dezinfekciu vykonávať pravidelne, prístroj HaloFogger® s dezinfekciou Sanosil si môžete pre svoju prevádzku zakúpiť. Ovládanie je veľmi jednoduché a prebieha prostredníctvom jediného tlačidla, zvyšok spraví prístroj za vás automaticky. Táto investícia je vhodná pre prevádzky, ktoré potrebujú dezinfekciu využívať skutočne často a intenzívne. Výhodná je napríklad práve pre ubytovacie zariadenia či rôzne služby, ktoré chcú pre svojich zákazníkov pripraviť vysoký štandard bezpečnosti, ktorý je založený na precíznej dezinfekcii.

Výhody celopriestorovej dezinfekcie Sanosil:

  • odstránenie 99,9999% vírusov, baktérií, plesní a ďalších nečistôt
  • dezinfekcia na úrovni sterilizácie
  • jednoduchá aplikácia
  • rýchla účinnosť od 60 do 90 minút v závislosti od veľkosti miestnosti
  • využiteľnosť v akomkoľvek priestore aj za prítomnosti citlivých predmetov a materiálov
  • certifikát agentúry pre životné prostredie EPA deklaruje účinnosť podľa medzinárodných štandardov

Otvorenie gastro prevádzok či ubytovacích zariadení a služieb poteší zrejme každého zákazníka. Privítajte ich preto v bezpečnom prostredí, ktoré je pripravené na návrat do starých koľají. Dezinfekčné produkty Sanosil nájdete v našom eshope.

 

Táto stránka používa cookies, aby Vám poskytla lepšiu úroveň služieb. Prehľadávaním webových stránok Sanosil súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií o tom, ako používame cookies nájdete tu.